• Anthony Fauci crede că persoanele care au avut Covid-19 ar trebui să primească o singură doză de vaccin
  • Noi studii au arătat că o singură doză de vaccin poate amplifica foarte mult nivelul anticorpilor la cei care s-au recuperat după infectarea cu SARS-CoV-2
  • Fauci: E „posibil“ ca americanii să poarte măști și în 2022 pentru a se proteja de coronavirus

Medicul Anthony Fauci spune că oficialii analizează posibilitatea ca persoanelor care au fost infectate cu coronavirus să li se administreze o singură doză de vaccin anti-Covid, scrie New York Post.

Datele despre administrarea unei singure doze celor care au supraviețuit virusului sunt „cu adevărat impresionante“, e de părere directorul Institutului naţional pentru alergii şi boli infecţioase din SUA: „Puterea pe care o are acea unică doză este cu adevărat enormă. Așa că, investigăm atent acest lucru. E ceva ce puteți lua în considerare, dar vrem să analizăm cu atenție datele, mai întâi“.

Explicațiile lui Fauci vin după ce noi studii au arătat că o singură doză de vaccin poate amplifica foarte mult nivelul anticorpilor la cei care s-au recuperat după infectarea cu SARS-CoV-2, cercetările sugerând că pentru aceste persoane este suficientă doar o singură doză de vaccin pentru a-şi turboalimenta anticorpii şi pentru a distruge coronavirusul şi chiar şi câteva variante mai contagioase.

Recomandări

STAY OUT, STAY FIT!
DESENE ANIMATE ȘI SEXY
EPIDEMIE GLOBALĂ
NELU TĂTARU A LUAT MITĂ
BIDEN: IDF NU ATACĂ CENTRALE
ARBITRII VOR FI „OUT”

Fauci: E „posibil“ ca americanii să poarte măști și în 2022 pentru a se proteja de coronavirus

Anthony Fauci a avertizat că este „posibil“ ca americanii să fie nevoiți în continuare să poarte măști chiar și în 2022 pentru a se proteja împotriva Covid-19, chiar dacă SUA ar putea fi într-o măsură semnificativă mai aproape de „normalitate“ până la finalul acestui an, scrie CNN.

Întrebat dacă crede că americanii vor mai trebui să poarte măști anul viitor, Fauci a răspuns: „Cred că este posibil să fie așa și, din nou, depinde cu adevărat de ceea ce înțelegi prin normalitate“.