• Anthony Fauci spune că finalul pandemiei este influențat de numărul persoanelor care vor fi de acord să se vaccineze.
  • Fauci crede că o revenire post-pandemică la „normal” ar putea veni până la sfârșitul anului.
  • La sfârșitul lunii noiembrie al anului trecut, Klaus Iohannis declara că vom scăpa de virus la vară.
  • Directorul OMS spunea că vom scăpa de această pandemie în mai puțin de doi ani.

Viața ar trebui să revină la normal, mai mult sau mai puțin, până de Crăciun, a prezis Anthony Fauci, expertul de top în boli infecțioase din SUA.

Într-un interviu acordat MSNBC, Fauci a avertizat că există mai mulți factori în joc, iar revenirea la normalitate „nu este o formulă matematică”. În același timp, el a fost de acord cu estimarea președintelui Joe Biden cum că lucrurile vor reveni la normal „la sfârșitul anului, până de Crăciun”.

Totodată, Anthony Fauci susține că finalul pandemiei este influențat de numărul persoanelor care vor fi de acord să se vaccineze.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

„Partea bună este lumina de la capătul tunelului, care, pot să vă spun, va deveni tot mai puternică în februarie, martie, aprilie. Răul va fi înlocuit cu binele. Cu toții sperăm că acest lucru va deveni posibil. Când vor trece aceste luni, vom avea destui oameni vaccinați astfel că ne vom putea gândi serios la revenirea la normalitate”, a declarat Anthony Fauci.

E posibil să nu avem o viață ca înainte de pandemie. Fauci crede că teatrele și restaurantele vor funcționa, cel mai probabil, la capacitate redusă și „poate că va trebui să purtăm măști” în public.