• Klaus Iohannis: Campania de vaccinare merge foarte bine. Vom avea pacientul 1 milion vaccinat
  • Klaus Iohannis: Ritmul de vaccinare crește de la o săptămână la alta și cu toții avem speranța ca până în vară să ieșim din pandemie
  • Președintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, ședințe de lucru cu premierul și cu mai mulți ministri, între care și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu

Președintele Klaus Iohannis este mulțumit de modul în care decurge campania de vaccinare și a spus, miercuri, că dacă ritmul acesta va fi păstrat există speranța că până în vară România va ieși din pandemie.

Președintele Klaus Iohannis a declarat că este mulțumit de modul în care decurge campania de vaccinare, România fiind în topul țărilor europene la toți parametrii.

„Campania de vaccinare merge foarte bine. Suntem în continuare în topul european la toți parametrii și vom avea în zilele acestea deja persoana numărul 1 milion care va fi vaccinată. Ritmul crește de la o săptămână la alta și cu toții avem speranța ca până în vară să ieșim din pandemie, sigur, cu vaccinarea și cu respectarea restricțiilor până atunci”, a spus Klaus Iohannis.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ

Președintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, ședințe de lucru cu premierul și cu mai mulți miniștri, între care și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.