• Artistul care a realizat-o, Tommy Zegan, este un american care trăiește în Mexic
  • El a declarat că i-a luat mai mult de șase luni să realizeze statuia, cu ajutorul a trei bărbați din Rosarito, Mexic
  • Statuia Trump poartă pantaloni scurți cu steagul american imprimat pe ei, o cravată roșie și un sacou. În picioare are sandale și în mână o baghetă magică

Statuia în mărime naturală a fostului președinte Donald Trump, care a fost expusă la Conferința de Acțiune Politică Conservatoare, a fost de fapt realizată în Mexic, relatează Business Insider.

Artistul care a realizat-o, Tommy Zegan, este un american care trăiește în Mexic. El a declarat că i-a luat mai mult de șase luni să realizeze statuia, cu ajutorul a trei bărbați din Rosarito, Mexic.

Statuia Trump poartă pantaloni scurți cu steagul american imprimat pe ei, o cravată roșie și un sacou. În picioare are sandale și în mână o baghetă magică.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G

„Poartă un sacou pentru că este om de afaceri. Cravata roșie reprezintă partidul republican, pantalonii scurți reprezintă faptul că este un patriot”, a declarat Tommy Zegan pentru New York Post.

Statuia din fibră de sticlă a fost mutată în Tampa, Florida și pictată înainte de a fi trimisă la CAPC.

Statuia lui Donald Trump. Sursa foto: Profimedia

Zegan a spus că, deși a votat pentru Trump la alegerile din 2016, el nu a fost un „mare susținător”.

„L-am votat pentru că nu aveam de gând să o votez pe Hillary. Așa că l-am votat, dar nu prea îmi păsa de el”, a spus Tommy Zegan.

Artistul a realizat încă o versiune de 50.000 de dolari a statuii, din oțel inoxidabil, pe care speră să o vândă cu mai mult de 1 milion de dolari sau să o pună într-o viitoare bibliotecă prezidențială Trump.

Realizarea statuii lui Trump în Mexic este în contrast puternic cu poziția „America First” a lui Trump pe care a avut-o în campania sa din 2016 pentru președinte și a politicilor pe care le-a implementat în timp ce era în funcție.