• Membrii Casei Regale au transmis mesaje de încurajare pentru medici
  • Prințul Charles: Determinarea și curajul lor au fost o inspirație pentru noi toți
  • Ducesa Kate: E trist că a fost nevoie de o pandemie ca publicul să îi sprijine

Ziua de luni, 8 martie, este una importantă pentru britanici. Sărbătoresc Ziua Comunității Națiunilor – o sărbătoare anuală a 53 de țări membre ale comunității internaționale Commonwealth of Nations.

Cu această ocazie, membrii Casei Regale au transmis mesaje de încurajare tuturor celor care lucrează în domeniul medical.

Prințul Charles: „În mijlocul acestei suferințe sfâșietoare, determinarea extraordinară, curajul și creativitatea cu care oamenii au răspuns au fost o inspirație pentru noi toți. Această pandemie ne-a arătat adevărata natură a unei urgențe globale“.

În programul special realizat pentru britanici apar și ducele și ducesa de Cambridge. Kate este dezamăgită că doctorii și asistentele nu primeau recunoașterea pe care o meritau încă dinainte de pandemie.

Kate, Ducesa de Cambridge: „În Marea Britanie, a existat o recunoaștere publică masivă a muncii uimitoare pe care o fac cei din prima linie și este trist că a fost nevoie de o pandemie pentru ca publicul să spijine cu adevărat și să îi sprijine pe toți cei care lucrează în prima linie.“

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE