• Meghan Markle a fost acuzată de hărțuire de un fost membru din staff-ul Palatului Buckingham
  • Soția prințului Harry acuză, la rândul său, familia regală că „inventează minciuni“ despre ea
  • Palatul Buckingham se arată „foarte îngrijorat“ de acuzaţiile care îi sunt aduse ducesei

Meghan Markle reacționează în fața acuzației de hărțuire făcute de un fost membru al staff-ului Palatului Buckingham la adresa ei. Ducesa acuză familia regală că „joacă un rol activ“ în „inventarea minciunilor“ despre ea și soțul ei, prințul Harry, scrie mirror.co.uk.

Afirmațiile le-a făcut într-un nou teaser al interviului acordat de cuplu moderatoarei TV Oprah Winfrey. Întrebată de Oprah cum crede că va reacționa Palatul după ce o va auzi „spunându-și propriul adevăr“, Meghan spune că familia regală nu trebuie să fie surprinsă de faptul că va vorbi.

Ea a explicat: „Nu știu cum ar putea să se aștepte să rămânem tăcuți după tot ce s-a întâmplat în acest timp. Mai ales că familia regală joacă un rol activ în inventarea minciunilor despre noi“. 

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Meghan dă de înțeles că nu are nimic de pierdut dacă spune adevărul. „Și, dacă vine vorba de riscul de a pierde lucruri, vreau să spun că există multe care s-au pierdut deja“, a adăugat ea.

Meghan face aceste remarci în al doilea clip de prezentare a interviului cu Oprah Winfrey, care va fi difuzat duminică noaptea, la televiziunea americană CBS.

Ducii de Sussex au vorbit și despre perioada în care au reprezentat împreună familia regală britanică, înainte să renunțe la aceste îndatoriri, pentru a începe o viaţă nouă în America.

Prințul Harry: „Sunt foarte ușurat și fericit să fiu aici, vorbind cu tine, cu soția mea alături de mine. Pentru că nu pot să-mi imaginez cum a putut să fie pentru ea, trecând prin procesul ăsta singură, în toți acei ani (referindu-se la prințesa Diana – n.r.). Pentru că a fost extraordinar de greu pentru noi doi, dar măcar noi ne avem unul pe altul.“

Meghan Markle, acuzată de hărțuire. Reacția Palatului Buckingham

Al doilea clip din interviul mult așteptat a fost lansat la câteva ore după ce Palatul Buckingham a anunțat o investigație cu privire la acuzațiile potrivit cărora Meghan a hărțuit un fost membru al staff-ului.

Palatul Buckingham a avut o reacție neobișnuită, casa regală anunţând că este „foarte îngrijorată“ de acuzaţiile care îi sunt aduse ducesei. „În consecinţă, echipa noastră de resurse umane va investiga circumstanţele descrise în articol (articolul din ziarul The Times, care a publicat prima dată acuzaţiile – n.r.). Membri ai staff-ului angajat la acele moment, inclusiv cei care au părăsit între timp Palatul Buckingham, vor fi invitaţi să participe pentru a vedea ce lecţii putem învăţa“, a precizat Palatul Buckingham, prin intermediul unui comunicat.