• Marcel Ciolacu a susținut, joi, o conferință de presă la sediul PSD, din Șoseaua Kiseleff.
  • În timpul conferinței, mai multe bancnote „au dat să fugă” din buzunarul interior al sacoului liderului social-democraților.
  • Evenimentul este comentat peste măsură în mediul online.

UPDATE: Marcel Ciolacu a reacționat pe Facebook după ce imaginea sa cu banii la vedere s-a viralizat: „Uite, asta înseamnă transparență”, a scris Ciolacu. Mesajul a fost însoțit de mai multe emoji cu zâmbete și o fotografie cu mesajul „Susținem capitalismul românesc!”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a susținut, joi, o conferință de presă la sediul central al partidului, din București. În timp a anunțat depunerea unei moțiuni simple împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, pe care îl acuză că „este într-o lume paralelă”, din buzunarul interior al sacoului președintelui PSD au ieșit la vedere mai multe bancnote.

„Am avut o întâlnire foarte bună cu reprezentantii asociaţiilor, federaţiilor şi sindicatelor din domeniul agroalimentar, cărora le mulţumesc pentru volumul important de informaţie pe care ni l-au transmis. Concomitent cu întâlnirea noastră a ieşit şi ministrul Agriculturii, Adrian Oros şi a produs anumite ştiri. Concluzia? Oros este într-o lume paralelă faţă de ceea ce se întâmplă în acest moment, în acest domeniu”, a spus Marcel Ciolacu, joi, la finalul întâlnirii cu reprezentanţi din domeniul industriei agro-alimentare.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
ROMÂNII SE LASĂ PĂCĂLIȚI
COP 29 VA FI DESPRE PACE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
DEZASTRU ÎN BRAZILIA DIN CAUZA PLOILOR

Reacțiile din mediul virtual vizavi de acest episod nu au întârziat să apară: „Domnu’ Ciolacu, n-ați auzit de portofel electronic?” sau „Nu are cum să existe. Șefului PSD Marcel Ciolacu îi sar banii de la piept în timpul unei conferințe de presă”.