• Circulația trenurilor de metrou a fost reluată sâmbătă dimineață
  • Membri ai sindicatului USLM au blocat ieri circulația trenurilor de metrou
  • Marian Artimon, sindicalist USLM: Nu avem la cunoștință nicio plângere penală

Ieri ai aflat cum ar arăta traficul din București dacă nu ai avea metrou. Iar statului i-a luat 13 ore ca să-și ia metroul înapoi. Traficul a rămas blocat întreaga zi.

Oamenii s-au trezit cu grilajele încuiate la intrările în metrou. Iar Poliția Română a cam închis ochii. Protestul a fost suspendat după ce sindicaliștii au stat de vorbă cu prefectul capitalei, Alin Stoica. Chiar și așa, multe întrebări au rămas fără răspuns.

„Oamenii s-au înghesuit la metrou. Au călătorit striviți în RATB pentru că nu a mers metroul. Sunt de accord cu dumneavoastră. Dar singura cale de a ne apăra niște drepturi obținute legal, aceasta a fost!”, au unul dintre protestatari.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
MERGI LA CELE MAI SCUMPE RESTAURANTE DIN UE
HARRY POTTER DAY

Vreme de 24 de ore, nici o autoritate a statului nu a fost în stare să explice cum s-a ajuns aici. Cum o mână de cetățeni, membri de sindicat, au oprit în loc cea mai eficientă metodă de transport în comun: metroul.

S-a comunicat public deja de la nivelul Poliției Capitale și de la Jandarmeriei Române respectiv a Jandarmeriei București. S-au comunicat măsurile care au fost trimise în acest caz.”, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.