• Sorin este inginer metalurgist și are dublă cetățenie
  • Acuzat pentru ultraj, Sorin a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile
  • Avocatul vrea să depună o contestație împotriva măsurii de arest la domiciliu

Sorin este unul dintre manifestanții care în cursul zilei de luni a fost imobilizat de forțele de ordine. Totul a pornit de la faptul că el nu purta mască. A fost acuzat de ultraj și arestat la domiciliu pentru 30 de zile. În urma alteracțiilor un jandarm s-a dezechilibrat și s-a rănit la mână, iar celuilalt i-au fost stricați ochelarii și hands-free-ul.

De pe ușile judecătoriei, Sorin împreună cu avocatul lui au ieșit la fel de nedumeriți precum au intrat. Inițial s-a vrut arestarea preventivă, însă măsura a fost anulată. Chiar și așa, Vlad Hosu, avocatul său, vrea să conteste și măsura arestului la domiciliu.

„Distrugerea căștii tip handsfree aferente stației de emisie recepție și a ochelarilor”, scrie în referatul întocmit cu propunere de arest.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

„Îmi voi demonstra nevinovăția și Doamne ajută mai departe!“, spune Sorin Neagoe, bărbatul acuzat de ultraj.

Jandarmeria București spune că a acționat conform procedurii. „A încercat să smulgă materialele din dotarea jandarmilor și a lovit cu picioarele. Prin urmare a fost reținut și condus la secția de poliție pentru luarea măsurile legale ce se impun”, a spus Alexandru Iacob, purtător de cuvânt al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.