• Cher a fost numită rasistă de cei care au reacționat.
  • Cher a vorbit despre incidentul soldat cu moartea lui George Floyd.
  • Cher: „Dacă eram de față, poate aș fi putut ajuta”.
  • Criticii au numit-o pe Cher „white savior”.

Celebra cântăreață Cher a făcut cunoștință cu cultura anulării – cancel culture îi spun americanii. A zis că ar fi încercat să-l salveze pe George Floyd de la moarte dacă ar fi fost de față la incidentul de anul trecut. „Poate aș fi putut încerca” s-a exprimat ea. A iscat un val de mesaje și acuzații de rasism.

Artista de 74 de ani a făcut scris pe Twitter că a urmărit procesul la televizor polițistului care l-a ucis pe George Floyd, alături de mama sa. „M-am tot gândit și cred că dacă eram de față poate aș fi ajutat”, sunt cuvintele care au stârnit discuții aprinse și au făcut-o în cele din urmă să-și ceară scuze.

„Știm că ai avut intenții bune în cele din urmă. Dar pentru comunitatea de culoare sună ca și cum ar avea nevoie de o persoană albă pentru a fi salvată. În realitate, cei de culoare vor doar dreptul de a exista, ca mine și ca tine. Asta a iscat supărarea”, scrie un internaut.

„Uciderea lui Floyd nu e despre tine”, i-a scris altcineva.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Cei care au acuzat-o de rasism și-au numit-o „white savior”/salvator alb spun că nu e nevoie de un alb pentru a salva pe cineva de culoare.

Cher a șters postarea și culmea, și-a cerut scuze! „Nu știți ce am facut, cine sunt sau în ce cred. Pot, ajut și voi ajuta mereu”, a răspuns Cher pe Twitter pentru cei peste 4 milioane de urmăritori ai ei.