• Radu Ciornei cere ca purtatea măştii de protecţie împotriva SARS-CoV-2 să nu mai fie obligatorie în aer liber, pe raza judeţului Suceava
  • Radu Ciornei este deputat USR și medic specialist în imunologie.
  • În prezent, județul Suceava înregistrează cea mai mică rată de infectare din ţară.

Radu Ciornei, deputat USR și specialist în imunologie, solicită ca purtatea măştii de protecţie împotriva SARS-CoV-2 să nu mai fie obligatorie în aer liber, pe raza judeţului Suceava. În momentul de față, județul Suceava are cea mai mică rată de infectare cu SARS-CoV-2 din ţară, sub 1 la mie.

„Dacă am fost primii în carantină dintre judeţe cred că acum ar trebui ca Suceava să fie primul judeţ în care se ridică o interdicţie majoră. Cer ca în judeţul Suceava să nu mai fie obligatorie purtarea măştii în aer liber”, a anunţat deputatul Radu Ciornei, pe contul său de Facebook.

Medicul consideră că „domnii din Comitetul Tehnico-Ştiinţific” au o datorie faţă de suceveni.

Recomandări

O NOUĂ MISIUNE NASA
OMAGIU PENTRU BERNARD HILL
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ

„Ne datoraţi asta, domnilor din Comitetul Tehnico-Ştiinţific! Dacă aveţi îndoieli, contactaţi-mă! (…) Acum Suceava merită să se bucure de aceeaşi judecată din partea celor care au băgat-o în carantină! Toate cifrele de infectare nu mai justifică purtarea măştii în aer liber în Suceava”, a mai opinat Radu Ciornei.