• Pe teritoriul României, temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 15 grade Celsius.
  • În București, temperatura maximă se situează în jurul valorii de 13 grade Celsius.

Vremea în România: Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 15 grade Celsius

Vremea se va menţine deosebit de rece pentru prima decadă a lunii aprilie, în special dimineața și noaptea, când se va produce brumă și pe alocuri îngheț la sol.

Temperaturile maxime, în creștere față de cele din ziua anterioară, se vor încadra între 6 şi 15 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 și 2 grade Celsius, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre -10 grade Celsius, dar şi uşor mai ridicate în Dealurile de Vest şi pe litoral spre 3 – 5 grade Celsius.

Cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul nopții, dar cu unele înnorări ziua în zona montană, în special în Carpaţii Orientali, unde pe spaţii mici va fulgui, iar după-amiaza și în regiunile centrale, estice și sud-estice unde doar cu totul izolat vor fi posibile, ploi slabe, de scurtă durată.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în zona montană înaltă. În orele dimineţilor izolat se va forma ceaţă.

Vremea în București: Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade Celsius

Vremea se va menține deosebit de rece pentru această dată, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări după-amiaza.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 1 – 2 grade Celsius, mai scăzută, între -3 și -1 grad Celsius, în zona periurbană, unde se va produce brumă.