• Plămânii artistului au fost afectați de boală
  • La începutul lunii aprilie, Victor Socaciu a organizat un festival de muzică folk
  • Victor Socaciu are 68 de ani și a fost internat în spital acum două zile

Cantautorul Victor Socaciu, în vârstă de 68 de ani, este internat la Spitalul Monza, din Capitală, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Prietenul său, Ducu Bertzi, a declarat pentru MEDIAFAX că starea lui este acum stabilă.

Folkistul Victor Socaciu s-a simțit rău și a mers la spital la sfârșitul săptămânii trecute, iar testul pentru COVID-19 a ieșit pozitiv.

Internat la Spitalul Monza, din Capitală, starea lui s-a ameliorat și este, în prezent, stabilă, potrivti informațiilor primite din partea prietenului său de scenă, Ducu Bertzi.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Starea lui este stabilă acum. Mă rog să treacă cu bine peste acest moment greu! I-am transmis să aibă încredere în medici, răbdare, și totul va fi bine”, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, cantautorul Ducu Bertzi.

Cu o săptămână înainte, Victor Socaciu a participat la Festivalul „Om Bun”, pe care îl organizează, unde, din cauza pandemiei în sală au fost doar 20 – 30 de persoane.

Victor Socaciu este născut la Brașov, este cunoscut pentru muzica folk, a fost realizator tv, fost parlamentar și fost diplomat. A debutat în lumea artistică în timpul școlii, în trupa Zodiac.

În 1974 a debutat la Cenaclul Flacăra, la Teatrul Național, iar un an mai târziu are debutul la radio, pentru ca în 1976 să debuteze în televiziune.

În 2008 a fost ales deputat din partea PSD, iar în 2014 a fost numit consul general al României la Montreal.