• Cîțu n-a vrut să spună nici dacă a rămas fără sprijinul USR-PLUS, nici ce i-a transmis Iohannis și nici dacă se gândește să demisioneze.
  • Șeful USR, Dan Barna, a fost activ azi doar printr-un mesaj intern pentru colegii de partid.
  • Între timp, șeful PSD devine tot mai plastic în criticile la adresa guvernului și președintelui.

Revolta USR-PLUS a durat 24 de ore. Azi, toți miniștrii Alianței au fost la ședința de guvern. La final, a vorbit doar Cîțu, care n-a vrut să spună nici dacă a rămas fără sprijinul USR-PLUS, nici ce i-a transmis Iohannis, nici dacă se gândește să demisioneze.

Premierul a refuzat să răspundă întrebărilor esențiale. „Discuțiile între preşedintele Klaus Iohannis și mine, sunt discuțiile noastre. Vă mulțumesc!”, a spus Cîțu.

Șeful USR, Dan Barna, a fost activ azi doar printr-un mesaj intern pentru colegii de partid.

Barna vrea respect

„Este despre a fi respectați ca parteneri de coaliție și asta e o miză pe care dacă nu o câștigăm, degeaba mai stam la guvernare. Aici ne-au judecat greșit, crezând că o înghițim fericiți fără să mai zicem ceva”, a scris Barna, potrivit Hotnews.

Între timp, șeful PSD devine tot mai plastic în criticile la adresa guvernului și președintelui.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI

Metaforele lui Ciolacu

„Au trecut mai bine de 24 de ore de când trei găști au aruncat țara în haos. Iar Iohannis – artizanul acestui dezastru, doarme neîntors! S-a umflat socata în voi! Vă dați cu trotinetele în cap! Vă trageți de păr în fața camerelor!”, a scris Marcel Ciolacu pe facebook.

Oficial, Cîțu e intermar la Sănătate. Practic, toate atribuțiile i-au fost delegate lui Romică-Andrei Baciu.

El era oricum secretar de stat în instituție. Pe când era premier, Cioloș a vrut să-l pună ministru al Sănătății. Însă apariția imaginilor de pe vremea când Romică-Andrei Baciu era model l-a făcut să se răzgândească.

Ministerul Sănătății, aflat în centrul acestui scandal între USR-PLUS și PNL, ar trebui desființat, crede Dragoș Damian, CEO Terapia. Argumentele lui le aflăm chiar acum.