• Echipa de medici a lui Aleksei Navalnîi nu a reuşit să intre să-I consulte
  • Aleksei Navalnîi este de 20 de zile în greva foamei
  • Purtătoarea de cuvânt a lui Navalnîi spune că acesta este pe moarte
  • Charles Michel îi cere lui Putin să lase medicii să-l viziteze pe Navalnîi
  • Pe 21 aprilie, susţinătorii lui Navalnîi organizează un protest în întreaga ţară

Starea de sănătate a lui Aleksei Navalnîi se agravează. Medicii politicianului rus nu au reuşit nici ieri să intre să-l consulte. Navalnîi este de 20 de zile în greva foamei pentru că autorităţile nu-i permit să aibă acces la medicii care l-au tratat.

Kira Yarmysh, purtătoarea de cuvânt a acestuia, spune că politicianul este pe moarte, el a anunţat că pierde sensibilitatea picioarelor şi a braţelor.

Yaroslav Ashikhmin, cardio terapeut: Eu îmi fac griji pentru pacientul meu. Sunt alarmat de rezultatul analizelor. Are nivelul potasiului ridicat, o creştere a creatininei, care poate indica progresia insuficienţei renale. De aceea cred că trebuie să-l salvăm”.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Alexey Erlikh, medic ATI: „Starea de sănătate a lui Aleksei nu este clară. Situaţia ar putea fi foarte gravă şi critică. Cred că trebuie să se ia toate măsurile pentru a o rezolva de dragul sănătăţii acestui om”.

Preşedintele Consiliului Europei, Charles Michel, spune că este îngrijorat de rapoartele privind starea de sănătate a lui Aleksei Navalnîi. El a solicitat într-un comunicat ca autorităţile ruse să permită de urgenţă medicilor să intre în închisoare pentru a-l consulta pe Navalnîi