• Comitetul Naţional de Vaccinare a inclus femeile însărcinate ca grup prioritar în planul de vaccinare, la sfârşitul lunii aprilie
  • Acest lucru a oferit capitalei federale posibilitatea de a oferi femeilor însărcinate din a 13-a săptămână de sarcină vaccinări împotriva COVID-19
  • Când vine vorba de vaccinare, reprezentanții oraşului Viena doresc să acorde femeilor însărcinate mai mult timp pentru o discuţie educativă despre vaccinare

Viena este primul oraş din UE care va începe vaccinarea femeilor însărcinate împotriva COVID-19, potrivit anunţului făcut de biroul consilierului municipal pentru sănătate Peter Hacker (SPÖ).

La iniţiativa Asociaţiei pentru sănătate din Viena, Comitetul Naţional de Vaccinare a inclus femeile însărcinate ca grup prioritar în planul de vaccinare, la sfârşitul lunii aprilie. Acest lucru a oferit capitalei federale posibilitatea de a oferi femeilor însărcinate din a 13-a săptămână de sarcină vaccinări împotriva COVID-19, potrivit News Beezer.

Oraşul Viena a introdus o nouă categorie în lista de programări, pentru femeile însărcinate, pe impfservice.wien. O fişă de vaccinare separată este de asemenea pregătită pentru acest grup. În principiu, femeile însărcinate nu prezintă un risc crescut de a fi infectate cu SARS-CoV-2, dar s-a constatat că femeile care se infectează dezvoltă forme de boală mai severe decât femeile care nu sunt însărcinate în aceeaşi grupă de vârstă.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Acest lucru este confirmat nu numai de studiile internaţionale, ci şi de datele Covid de la Clinica Ottakring, care se ocupă de majoritatea femeilor însărcinate cu COVID-19 din zona Viena, de 14 luni.

Când vine vorba de vaccinare, reprezentanții oraşului Viena doresc să acorde femeilor însărcinate mai mult timp pentru o discuţie educativă despre vaccinare.