• VREI VIAȚĂ, VIAȚĂ ÎȚI DAU. „Fară mască la plajă, la munte, fără distanțare în restaurante”. Din iunie, România se întoarce la viață, cu o condiție: să fie cel puțin 5 milioane de vaccinați cu măcar o doză. Azi sunt 3,4 milioane. Tot din iunie, englezii renunță la lockdown.
  • TEODOSIE, DESCHIDE VACCINAREA! Se fac bisericuțe și în biserica ortodoxă, din cauza vaccinării. Purtătorul de cuvânt versus Teodosie al Tomisului: e bun vaccinul sau malefic? Iartă-i, Doamne!
  • AU ARS GAZUL DE POMANĂE. Cea mai proastă afacere a României? Statul plătește 440 de milioane de euro către OMV, amendă pentru că nu a știut să facă curățenie.
  • UN’ TE DUCI TU, DOCTORE? Ne plângem degeaba că n-avem medici. Îi avem, dar sunt departe. Raportul îngrijorător al nemților: România, cea mai mare exportatoare de medici.
  • AU, INIMA MEA! Azi de Ziua Inimii, ne facem griji. E motivul pentru care mor cei mai mulți oameni în România. Ne explică medicii cum ne vom putea reveni.
  • DANEMARCA MAI REFUZĂ UN VACCIN. Țara care a dat startul războuiului anti-AstraZeneca, Danemarca, refuză și vaccinul american Johnson & Johnson. A găsit cheaguri de sânge. „La noi nu e cazul” – e mulțumit Gheorghiță.

Gabriela Pătrulescu, Raluca Maniță și Cosmin Sandu, antreprenor în domeniul construcțiilor, sunt juriul acestei ediții.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI