• O casă din Cluj este scoasă la vânzare la prețul de aproximativ 700.000 de euro, deși necesită renovare completă, iar pereții stau să cadă.
  • Imobilul este construit în 1950, are trei camere și o suprafață de 130 de metri pătrați.
  • Cluj-Napoca este cel mai scump oraș din România, iar criza de coronavirus nu a făcut ca prețurile din imobiliare să scadă.

Nu mai este nicio surpriză că cel mai scump oraș al României este Cluj-Napoca. Prețurile cresc în neștire, mai ales în zona de imobiliare, iar criza de coronavirus nu apasă butonul de stop sau pauză al cifrelor din acest domeniu.

O agenție de imobiliare din Cluj are la vânzare o casă care ar trebui să fie reconstruită pentru a putea fi locuită, însă prețul este peste așteptări.

Casa aproape în paragină, veche de peste 70 de ani, are prețul de 699.999 de euro. Aproape 700.000 de euro plătești pentru a cumpăra un dezastru.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
CÂT NE COSTĂ SĂ NE APĂRĂM
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE
COPIII ROMÂNI, AFECTAȚI DE BOLI PSIHICE

Are o suprafață de 130 de metri pătrați și trei camere. În anunțul de vânzare este specificată necesitatea renovării: „Casa trebuie renovată complet”.

Citește și: De câte salarii ai nevoie ca să îți iei un apartament în România? Puterea de cumpărare s-a dublat în ultimii 10 ani.