• Alexander Murakhovsky, unul dintre medicii din Omsk implicaţi în cazul Alexei Navalnîi, a reapărut luni, la trei zile după ce fusese dat dispărut.
  • Medicul fusese dat dispărut în timpul unei partide de vânătoare.
  • Alexander Murakhovsky a ieşit singur din pădure, luni, undeva în apropierea satului Baslîi.

Alexander Murakhovsky, unul dintre medicii din Omsk implicaţi în cazul Alexei Navalnîi, a reapărut luni, la trei zile după ce fusese dat dispărut. Medicul a pus pe jar autoritățile ruse, după ce a plecat vineri cu un vehicul off-road dintr-o bază de vânătoare din regiunea Omsk şi a dispărut în pădure.

Gubernul regional din Omsk a anunțat că Alexander Murakhovsky a ieşit singur din pădure, luni, undeva în apropierea satului Baslîi, potrivit presei din Rusia și Reuters.

Starea de sănătate a medicului este normală, fiind examinat la Spitalul raional Bolșukovski ca măsură de precauție, conform RIA Novosti.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Deces surprinzător al lui Serghei Maksimishin

Alexander Murakhovsky este medicul care a anunţat în faţa camerelor de televiziune că opozantul Aleksei Navalnîi nu a fost otrăvit cu Noviciok. La nici trei luni de la acest episod, medicul a fost promovat în postul de ministru al Sănătăţii pentru regiunea Omsk.

În februarie, medicul șef adjunct al spitalului de urgență din Omsk care l-a tratat pe Alexei Navalnîi după ce a fost otrăvit cu Novichok a murit subit la vârsta de 55 de ani.

Serghei Maksimishin era medic șef adjunct pentru anestezie și resuscitare la spitalul de urgență din Omsk. El a fost unul dintre medicii principali care i-au acordat primul ajutor şi l-au tratat anul trecut pe Navalnîi.