• Afirmația lui Florin Cîțu este în contradicție cu ceea ce a spus sâmbătă prefectul Bucureștiului
  • Florin Cîțu: Deocamdată, cu mască la locul de muncă la interior. Acest ordin va fi modificat, după 1 iunie discutăm de alte modificări
  • Alin Stoica: Este decizia proprie a fiecărui operator sau a fiecărui angajator

Premierul Florin Cîțu a vorbit despre obligativitatea purtării măștii în birourile unde toți angajații sunt vaccinați complet. El spune că abia la 1 iunie va fi luată o astfel de decizie.

Afirmația este în contradicție cu ceea ce a spus sâmbătă prefectul Bucureștiului, Alin Stoica: „Este decizia proprie a fiecărui operator sau a fiecărui angajator. Prin medicul de medicina muncii se pot stabili aceste reguli, intern, de către fiecare angajator în parte”.

Confuzia, explică premierul, vine de la faptul că într-un ordin al Ministerului Sănătății sunt prevederi neclare cu privire la acest aspect.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
MERGI LA CELE MAI SCUMPE RESTAURANTE DIN UE

Există o prevedere în Ordinul ministrului Sănătății, dar cred că este o decizie luată înainte de a analiza foarte bine. De la 1 iunie vom discuta acest lucru. Eu cred că se va schimba acest ordin. Deocamdată, cu mască la locul de muncă la interior. Acest ordin va fi modificat, după 1 iunie discutăm de alte modificări”, a adăugat prim-ministrul.