• Fetița se simțea rău și spunea că vede în ceață
  • Ea a fost dusă de urgență la spital, unde medicii au făcut teste și au constatat că are o boală rară
  • Fratele fetiței a povestit că: „Sora mea ne întreba dacă va muri și dacă se culcă nu se va trezi – a fost sfâșietor. Dar încercam să fim pozitivi de dragul ei.

O fetiță de 10 ani care s-a plâns de vede în ceață și a fost dusă la spital. Medicii au consultat-o și au spus că mai are 24 de ore de trăit după ce i-au găsit o tumoare pe creier, scrie Mirror.

Hollie Hartley, din Londra, a început să se simtă rău la școală și le-a spus profesorilor că vede în ceață. Familia ei a dus-o de urgență la spital, unde medicii au stabilit că mai are doar 24 de ore de trăit, potrivit Essex Live, citat de Mirror.

Din fericire, ea a supraviețuit și, după ce tumora cerebrală a fost îndepărtată, i s-au făcut analize amănunțite. Astfel, medicii au spus că Hollie are o boală rară.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Fratele lui Hollie, Charlie, a declarat că: „Hollie nu a vrut să se ridice din pat pentru a merge la școală. La început, am crezut că doar încearcă să lipsească de la școală. Dar apoi ne-au sunat și ne-au spus că trebuie să o luăm acasă pentru vede în ceață și se simte rău”.

Hollie a fost evaluată de medici timp de șase ore, timp în care familia a așteptat să afle ce era în neregulă cu ochiul ei. Apoi, li s-a spus că Hollie are o tumoare pe creier și că mai are doar o zi de trăit.

Sursa: Mirror

Fratele fetiței a povestit că: „Sora mea ne întreba dacă va muri și dacă se culcă nu se va trezi – a fost sfâșietor. Dar încercam să fim pozitivi de dragul ei.

Hollie a supraviețuit celor 24 de ore și a fost transferată la Great Ormond Street Hospital din Londra, unde medicii au îndepărtat cu succes tumoarea.

O săptămână mai târziu, medicii au evaluat tumora și au descoperit că Hollie avea neurofibromatoză – o afecțiune rară a pielii în care se formează tumori pe țesuturi.