• Silas Katompa Mvumpa a recunoscut că a folosit o identitate falsă
  • Fotbalistul lui Stuttgart a folosit un nume fals și o vârstă falsă
  • Katompa Mvumpa a fost inclus în echipa sezonului în Bundesliga

Unul dintre cei mai buni fotbaliști din Germania din sezonul trecut a recunoscut că a fost obligat să folosească o identitate falsă.

E vorba de Silas Wamangituka, jucătorul celor de la Stuttgart. El a recunoscut că agentul lui l-a forțat să mintă nu doar despre numele lui, ci și despre vârstă.

A dezvăluit că de fapt numele lui real este Silas Katompa Mvumpa și s-a născut în octombrie 1998, nu în 1999. Echipa sa a publicat și o poziție oficială pe acest subiect. Stuttgart vrea să îl apere pe Mvumpa, au spus că „Motivele (n.r. – acestei manipulări) nu sunt legate de chestiuni privind dreptul de şedere” și că fotbalistul lor este victima unui complot.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

După spusele clubului, fostul agent al fotbalistului îl plasase de facto sub tutelă și i-a confiscat actele şi gestionat banii. Schimbarea de identitate a avut ca scop să îi taie din contactele din Congo și să îl facă vulnerabil la șantaj. Dar acum că și-a schimabt agentul, Silas Katompa Mvumpa a avut curajul să povestească prin ce a trecut și a spus că a fost un pas extrem de dificil pe care a trebuit să îl facă.