• Un preot de la o mănăstire din județul Neamț a declarat că administrarea serului împotriva COVID-19 ar putea favoriza „apariția solzilor pe corpul uman”
  • Fostul purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, preotul Francisc Doboş, a glumit pe Facebook, spunând că şi-a făcut analize la „Matei Balş”, iar medicii i-au zărit „câţiva solzi”

„Vin de la spitalul Matei Balş. Test pentru anticorpi & Co. Când s-au uitat mai bine la mine mi-au zărit câţiva solzi. Ups! Degeaba le-am zis eu că sunt de la peştele gătit zilele trecute. Nimic. Mi-au prescris imediat aghiazmă. Le-am zis că aia o pregătesc eu în <laboratoarele> noastre. Noroc că nu a trebuit să-mi dau jos şi cămaşa ca să nu mi se vadă aripioarele. De branhii nu mai zic nimic. PS. Doamne, fereşte-ne de noi înşine! :)))”, a postat preotul catolic.

Un preot de la o mănăstire din județul Neamț a ținut o predică absolut șocantă despre vaccinare

Declaraţiile au fost făcute chiar de către preotul stareţ al lăcaşului de cult, care, în încercarea de a-i convinge pe enoriaşi să nu se vaccineze, le-a spus că administrarea serului „va favoriza apariţia solzilor pe corpul uman”.

„Este orice, vaccin nu este. Toţi cei care şi-au făcut vaccinul să se aştepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficienţă renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie”, ar fi afirmat preotul.

Recomandări

OFICIAL ÎN SCHENGEN
CE CÂȘTIGI LA GALA ZF?
PUTIN TESTEAZĂ ORȘENIK
BIDEN RESPINGE ICC
MANDAT PENTRU BIBI
VREMEA REA ÎNCHIDE A1

Reacția BOR

Şi Patriarhia a avut o reacţie dură după predica preotului:

„Biserica Ortodoxă și celelalte culte religioase din România sprijină actul curat de informare cu privire la vaccinare (act care nu e o campanie a Bisericii, ci o reacție a bunului-simț) și îndeamnă la formarea unei opțiuni personale la adăpost de dezinformare. Faptul ca există persoane, inclusiv clerici precum acest părinte stareț, care, departe de lumea reală a informației medicale, nu împărtășesc această poziție normală, rațională, poziție care nu are si nu poate avea nicio conotație religioasă sau teologică, spune multe despre gradul de adecvare la realitate al acestora”, a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu.