• Portugalia a învins Ungaria, scor 3-0, într-un meci de la Euro 2020 jucat la Budapesta
  • Cristiano Ronaldo a înscris o „dublă” şi a devenit cel mai bun marcator din istoria Euro

Echipa națională a Ungariei a fost învinsă, marți, în fața propriilor suporteri, de campioana europeană en titre, Portugalia. Echipa condusă de Fernando Santos a dominat și s-a impus pe final, marcând primul gol în minutul 84. Ronaldo a făcut dubla și a intrat în istoria competiției.

Ronaldo și compania au dominat prima repriză, nereușind să penetreze poarta apărată eroic de Gulacsi. Ronaldo a ratat cea mai mare ocazie a reprizei, trimițând peste poartă din 7-8 metri, singur cu portarul.

În repriza secundă, maghiarii au prins curaj și s-au apropiat și ei mai des de poarta portugheză. În minutul 80, gazdele și-au ridicat în picioare suporterii, marcând un gol prin Szabolcs Schon, anulat însă pe motiv de offside.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
CÂT NE COSTĂ SĂ NE APĂRĂM
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE

Portugalia a deschis în cele din urmă scorul, în minutul 84, cu un gol norocos, rezultat din devierea șutului lui Raphael Guerreiro.

Peste doar 2 minute, portugezii au obținut un penalty, transformat fără emoții de Ronaldo, care a marcat al 10-lea gol la un turneu final European, intrând în istoria competiției ca cel mai bun marcator.

Tot Ronaldo a fost cel care a închis în cele din urmă tabela, driblând totul în careul advers, inclusiv portarul.

Portughezii fac primele 3 puncte și așteaptă rezultatul meciului dintre Franța și Germania, care se joacă marți seara de la ora 22.00.