• Nu au fost depuse încă acuzaţii în legătură cu incidentul, au spus reprezentanţii poliţiei, care au adăugat că fac investigaţii în acest caz.
  • Actorul Alec Baldwin a tras joi cu o armă de recuzită în timpul unor filmări şi a ucis-o pe Halyna Hutchins, director de imagine, şi l-a rănit pe regizorul Joel Souza, potrivit Reuters.
  • Incidentul a avut loc pe platoul lungmetrajului independent „Rust”, a anunţat biroul şerifului din Santa Fe County într-un comunicat.

Actorul Alec Baldwin a tras joi cu o armă de recuzită în timpul unor filmări şi a ucis-o pe Halyna Hutchins, director de imagine, şi l-a rănit pe regizorul Joel Souza, potrivit Reuters.

Incidentul a avut loc pe platoul lungmetrajului independent „Rust”, a anunţat biroul şerifului din Santa Fe County într-un comunicat.

„Biroul şerifului confirmă că doi oameni au fost împuşcaţi pe platoul filmului <Rust>. Halyna Hutchins, 42 de ani, director de imagine, şi Joel Souza, 48 de ani, regizor, au fost împuşcaţi când o armă de recuzită a fost descărcată de Alec Baldwin, 68 de ani, producător şi actor”, a anunţat poliţia într-un comunicat.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Potrivit autorităţilor, Hutchins a fost transportată cu elicopterul la Spitalul University of New Mexico, unde a fost declarat decesul, în timp ce Souza a fost dus cu ambulanţa la Centrul Medical Regional Christus St. Vincent pentru a fi tratat.

Nu au fost depuse încă acuzaţii în legătură cu incidentul, au spus reprezentanţii poliţiei, care au adăugat că fac investigaţii în acest caz.