Un tânăr a ameţit şi a căzut de la etajul 1 al unui centru de vaccinare din Iaşi. Acesta se afla în perioada de supraveghere după imunizare. Victima a fost transportată la spital.

Tânărul se afla la marginea unei balustrade şi a ameţit chiar în momentul în care s-a aplecat peste balustradă. El a fost transportat la spital, având mai multe contuzii.

„Echipa terapiei intensive SMURD Iaşi a intervenit într-un centru de vaccinare unde un tânăr, 23 de ani, aflat în perioada de supraveghere post vaccinare a dezvoltat o stare lipotimică şi, dorind să iasă din clădire, a căzut de la etajul 1. A fost preluat, conştient, cu mai multe contuzii, fără fracturi, fără sângerare”, a explicat Diana Cimpoeşu, şeful UPU Iaşi.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Medicii au stabilit că victima are contuzii toracice şi hepatice. Tânărul a rămas internat însă situaţia lui nu este gravă.

„Un prognostic favorbil şi fără riscul unei reacţii alergice post vaccinare. El a declarat că nu mâncase, se întâmplă frecvent ca după o înţepătură… o persoană să dezvolte o stare lipotimică”, a adăugat medicul ieşean.