• Într-o declarație transmisă jurnaliștilor și citită echipelor de televiziune în fața locuinței sale, fosta secretară de presă a lui Boris Johnson a declarat că regretă profund că a glumit cu ceilalți colaboratori ai cabinetului în timpul unei repetiții pentru un plan abandonat ulterior de a filma conferințele de presă de pe Downing Street.
  • Poporul britanic a făcut sacrificii imense în lupta împotriva Covid 19. Mă tem acum că declarațiile mele din videoclipul difuzat la 20 decembrie ar fi putut deveni o distragere a atenției împotriva acestei lupte”, a declarat ea.
  • „Comentariile mele păreau să ia în derâdere regulile, reguli pe care oamenii făceau totul pentru a le respecta. Aceasta nu a fost niciodată intenția mea. Voi regreta acele remarci pentru tot restul vieții mele și îmi exprim scuzele mele profunde față de voi toți pentru ele.”

Purtătorul de cuvânt al guvernului pentru summitul climatic a fost surprinsă într-o filmare în care glumește despre petrecerea din perioada de izolare de anul trecut, informeaza The Guardian.

Allegra Stratton a demisionat din funcția de purtător de cuvânt al guvernului pentru summitul climatic Cop26, după ce a apărut o filmare în care aceasta glumește despre o petrecere pe Downing Street în timpul aplicării regulilor de izolare din luna decembrie a anului trecut.

Într-o declarație transmisă jurnaliștilor și citită echipelor de televiziune în fața locuinței sale, fosta secretară de presă a lui Boris Johnson a declarat că regretă profund că a glumit cu ceilalți colaboratori ai cabinetului în timpul unei repetiții pentru un plan abandonat ulterior de a filma conferințele de presă de pe Downing Street.

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

Poporul britanic a făcut sacrificii imense în lupta împotriva Covid 19. Mă tem acum că declarațiile mele din videoclipul difuzat la 20 decembrie ar fi putut deveni o distragere a atenției împotriva acestei lupte”, a declarat ea.

„Comentariile mele păreau să ia în derâdere regulile, reguli pe care oamenii făceau totul pentru a le respecta. Aceasta nu a fost niciodată intenția mea. Voi regreta acele remarci pentru tot restul vieții mele și îmi exprim scuzele mele profunde față de voi toți pentru ele.”

Susținând că este în continuare mândră de munca sa în cadrul Cop26, Stratton a spus: „Înțeleg furia și frustrarea pe care o simt oamenii. Tuturor celor care au pierdut persoane dragi, au îndurat o singurătate intolerabilă și s-au luptat cu afacerile lor – îmi pare rău și în această după-amiază i-am înaintat demisia mea prim-ministrului.”