• Gramma Wines a lansat o nouă colecție de vinuri
  • 14 strămoși aparțin lui Marian Olteanu de la Gramma Wines
  • Acești strămoși aparțin unei colecții de personaje unice, inspirate din folclorul românesc

Suntem inventivi și buni în afaceri. Ne mândrim acum cu primul vin NFT 100% românesc. Producătorul de vin Gramma din judeţul Iaşi a cumpărat 14 NFT-uri din colecţia „Strămoşi“ şi a pus deja 4 dintre acestea pe etichetele sti­cle­lor de vin, într-o ediție limitată. 1.500 de vin roșu, 4.500 de vin alb, 4.500 de vin roze și de șampanie, iar ele pot fi cumpărate acum.

Ideea i-a venit lui Marian Olteanu. Iar proiectul nu susține doar turismul românesc, ci și aplicabilitatea NFT-urilor.

Marian Oltea­nu a investit inițial 3 EGOLDS, ceea ce înseamnă echivalentul a 1.200 de dolari. Ulterior a investit în alți 11 strămoși.

Marian Olteanu: „Am făcut 3 pachete. Unul de două sticle, unul de patru sticle și unul de 6 sticle pe care le-am denumit, zic eu, destul de inspirat, cu trei termeni specifici din comunitatea crypto. Primul este FOMO, (frica de a nu scăpa), unde am pus doar două sticle. DYOR (do your own research) și ATH care înseamnă „all time high”, nivelul maxim pe care un asset l-a avut”

„Strămoși“ repre­zintă o colecţie de ima­gini inspi­rate din folclo­rul româ­nesc şi este lan­sată pe eco­sis­te­mul de block­chain al sibienilor de la Elrond Network. Fon­da­torii au pro­mis că o parte dintre fon­durile atra­se prin vân­zarea acestei co­­lecţii se va îndrep­ta către marketing, pen­tru pro­movarea turis­mului românesc.

Afacerile companiei s-au ridicat la 1,4 milioane de lei în 2020, în creştere de la 1,2 milioane de lei în 2019.
Pentru anul acesta, compania ţinteşte o creştere de 50%, ceea ce ar duce cifra de afaceri peste pragul de 2 milioane de lei.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ