• Rata anuală a inflaţiei în luna noiembrie 2021 comparativ cu luna noiembrie 2020 este de 7,8%, a anunțat INS. Prețul la gaze a urcat cu 49%.
  • Deficitul global de asistente medicale este în creştere. Cel puţin 115.000 de asistente au murit din cauza covid iar la nivel global exista un deficit global de 6 milioane înainte de pandemie, iar aproape 4,75 milioane de asistente urmează să se pensioneze.
  • CNCAV transmite că dacă ești vaccinat sau ai trecut prin boală, ai o protecție crescută în fața variantei Omicron. Asta după ce aseară a fost confirmat al 8-lea caz de infectare cu noua variantă în România.
  • Copilul tău va avea teste de salivă și în această săptămână, după ce azi-noapte a ajuns în țară o tranșă de 2 milioane. Testele urmează să fie distribuite către inspectoratele școlare județene, iar diseară sau mâine vor ajunge și în școli
  • În 4 ani vei circula pe autostrada A7, sau autostrada Moldovei, adică 500 de km. Cel puțin asta ne promite Guvernul Ciucă care astăzi a discutat despre asta în ședință de guvern. Au dezbătut și care proiecte vor primi finanțare din prima tranșa din PNRR.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN