• Protestele sunt pentru drepturile polițiștilor și pensionarilor militari.
  • Pe pancarte scrie „Jos Mafia din Ministerul de Interne” sau „Legea Salarizării nu M.A.I. este unitară”.
  • O delegație Europol a purtat discuții cu Marcel Ciolacu.

Sindicaliştii Europol protestează, vineri, la sediul PSD, pentru drepturile poliţiştilor şi pensionarilor militari. O delegaţie a Sindicatului a intrat la negocieri cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. O delegaţie a sindicaliştii Europol a intrat la discuţii cu Marcel Ciolacu.

„Delegaţia Europol care a fost la negociere cu PSD ne-a transmis faptul că liderul partidului Marcel Ciolacu a înţeles problemele poliţiştilor, a transmis coaliţiei ca ordonanţa de urgenţă să se modifice, iar de la 1 ianuarie poliţiştii să primească tranşa a treia din legea salarizarii, iar la prima rectificare bugetare să se aplice integral, iar pensiile militarilor se vor actualiza”, au transmis reprezentanții Europol pe pagina de Facebook.

O delegaţie a Sindicatului EUROPOL a intrat la negocieri cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pentru drepturile poliţistilor si pensionarilor militari.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Câteva zeci de sindicalişti au venit, vineri, la sediul central al Partidului Social Democrat din Kisellef. Sindicaliştii protestează cu pancarte pe care scrie: „Jos Mafia din Ministerul de Interne”, „Jos Mafia din Poliţia Română”, „Legea Salarizării nu M.A.I este unitară!”

Europol a transmis, într-un comunicat, că „poliţiştii nu vor salarii mărite, ci vor doar plata acelor drepturi prevăzute încă din anul 2017 în Legea salarizării”.