• Serialul va avea două noi sezoane, 3 și 4.
  • Aventurile lui Emily în Paris continuă pe Netflix, acolo unde vor putea fi vizionate aceste două noi sezoane.
  • O nouă locație pentru filmări va fi Londra.

„Emily in Paris” va avea încă două noi sezoane pe Netflix. „Emily in Paris” este gata să se întoarcă pe Netflix pentru un al treilea și al patrulea sezon, a confirmat luni gigantul de streaming. Confirmarea a venit luni, pe data de 10 ianuarie, la doar câteva zile după ce cel de-al doilea sezon a fost lansat pe Netflix pe 22 decembrie și a debutat în Top 10 global Netflix.

Anunțul de pe pagina de Instagram a serialului suna astfel: „Spuneți Bonjour către 3 & 4! EMILY SE ÎNTOARCE OFICIAL PENTRU ÎNCĂ DOUĂ SEZOANE!”.

Excentricul serial, realizat de creatorul serialului „Sex and the City”, Darren Star, o urmărește pe Emily, o directoare de marketing americană interpretată de Lily Collins, în timp ce se plimbă prin Paris după ce firma de marketing la care lucrează achiziționează o companie franceză.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Se pare că următoarele sezoane vor fi reluate cu Emily la Paris și vor fi filmate la studiourile din capitala franceză, fiind luate în considerare și alte locații, inclusiv Londra.

În sezonul 2, acum mai bine ancorată în viața ei din Paris, Emily se descurcă din ce în ce mai bine în navigarea prin oraș, dar încă se luptă cu greutățile vieții franceze. După ce se împiedică într-un triunghi amoros cu vecina ei și cu primul ei prieten francez, Emily este hotărâtă să se concentreze pe munca ei – care devine din ce în ce mai complicată pe zi ce trece. La cursul de franceză, ea întâlnește un coleg care o exasperează și o intrigă în același timp.