• Netflix a primit o plângere de la ministrul Culturii din Ucrainei.
  • Ministrul spune că serialul jignește o națiune întreagă.
  • Petra este un personaj ucrainean care fură din magazinele din Paris.

Ucraina a depus plângere la Netflix pentru serialul „Emily în Paris”. Modelul Alexandrina Țurcan a pozat și pentru Vogue sau Bazaar. În 2018 cei de la Charlie Hebdo au făcut o caricatură cu Halep. Simona Halep era desenată cum duce trofeul la fier vechi.

„Emily în Paris” – cel mai nou serial de pe Netflix – l-a înfuriat rău de tot pe ministrul Culturii din Ucraina.

Supărat foc – Oleksandr Tkachenko – a trimis o plângere din cauza lui Petra – un personaj episodic al serialului de origine ucraineană – care fură haine din magazinele de la Paris. „Este o insultă la imaginea țării! Este inacceptabilă și jignitoare!” – a strigat ministrul. Îl înțelegem pe ministrul ucrainean.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Și noi am pățit-o și ne-am simțit prost. În 2018, Simona Halep a fost jignită de revista Charlie Hebdo după ce a câștigat Roland Garros-ul. Juraliștii francezi au publicat o caricatură cu românca noastră în care se bucura că duce trofeul – la fier vechi. Nu e prima dată când serialul „Emily în Paris” este criticat. Primul sezon de pe Netflix a fost „taxat” în Franța, pentru că făcea mișto de francezi că sunt nepoliticoși și infideli.

Și Republica Moldova ar avea motive să se plângă de serial – chiar de la debutul său – când basarabeanca Alexandrina Țurcan a defilat goală pușcă pe un pod din Paris. Spre deosebire de ucrainieni – moldovenilor nici nu le-a păsat. Singura grijă a fost a lui Alexandrina – care speră și acum că mama ei nu a văzut scena.

Totuși, dacă femeile din serialul „Emily in Paris”, distribuit de Netflix- nu se plâng de imaginea lor – bărbații au altceva de spus. Lucas Bravo actorul care-l joacă pe Gabriel – bucătarul care vrea să-i fure inima lui Emily – s-a plâns că e prea frumos și că habar n-au oamenii cât de greu este să arăți – bine de tot.