• Lumea a devenit mică în fața ambiției și curajului președintelui Ucrainei. Zelenski a vorbit și la gala premiilor Grammy. Duminică seară, i-a rugat pe artiști să susțină poporul ucrainean în orice formă, dar nu în liniște. „Moartea e tăcere. Spuneți adevărul prin versurile voastre, pe rețelele de socializare sau la tv”, a spus Zelenski.
  • A rămas doar un mit, în New York „principiul pizza”, care presupune că prețul unei felii de pizza cu brânză crește, în același timp, cu prețul unei călătorii cu metroul, a fost distrus. Acum, costul unei felii de pizza a depășit trei dolari, mai mare decat prețul unui bilet la metrou, de 2,75 de dolari.
  • 27 de miliarde de euro costă ruperea României de gazul rusesc până în anul 2030, arată un studiu al Energy Policy Group.
  • Elon Musk a cumpărat 9,2% din acțiunile Twitter și a devenit cel mai mare deținător de acțiuni al companiei. După anunț, prețul acțiunilor Twitter a crescut cu peste 21%, scrie CNBC. Valoarea acțiunilor lui Musk a ajuns la 3,5 miliarde de dolari, de la 2,9 miliarde de dolari, cât a plătit la cumpărare.
  • Pentru libertate și pace. Pentru a transforma dușmanii de ieri în aliații de mâine. Pentru eliberarea de agresiune și descurajarea comunismului. Ne uităm la ce se întâmplă, de mai bine de o luna, în Ucraina și ne gândim cât de norocoși suntem să fim la adăpost, în NATO.
  • La zi după descoperirea masacrului făcut de trupele ruse în Bucha, Volodimir Zelenski s-a adresat parlamentului României.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.