• Vizitele şefilor de stat şi de guvern europeni la Kiev continuă: astăzi, la întâlnirea cu Zelenski, vor fi premierul spaniol Pedro Sanchez şi omologul său danez, Mette Frederiksen.
  • Vizita lui Sanchez fusese anunţată cu câteva zile în urmă, dar nu s-au comunicat detalii despre ziua aleasă pentru călătorie.
  • Şeful căilor ferate ucrainene s-a plâns deschis de comportamentul premierului polonez, care postase o fotografie a călătoriei sale cu trenul, expunându-se la o geolocalizare potenţial periculoasă.

Vizitele şefilor de stat şi de guvern europeni la Kiev continuă: astăzi, la întâlnirea cu Zelenski, vor fi premierul spaniol Pedro Sanchez şi omologul său danez, Mette Frederiksen.

Vizita lui Sanchez la Kiev fusese anunţată cu câteva zile în urmă, dar nu s-au comunicat detalii despre ziua aleasă pentru călătorie. Vizitele de asemenea amploare fiind deosebit de solicitante din punct de vedere al dispozitivelor de siguranţă.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
ROMÂNII SE LASĂ PĂCĂLIȚI
COP 29 VA FI DESPRE PACE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
DEZASTRU ÎN BRAZILIA DIN CAUZA PLOILOR

Şeful căilor ferate ucrainene s-a plâns deschis de comportamentul premierului polonez, care postase o fotografie a călătoriei sale cu trenul, expunându-se la o geolocalizare potenţial periculoasă.

Nu există, însă, ştiri despre o posibilă vizită a oficialilor guvernamentali americani la Kiev.