- Carol lucrează într-un spaţiu de co-working fiindcă se simte mai productiv decât acasă
- Abonamentul pe o zi începe de la circa 16 euro
- Ai acces la săli de întâlniri, birou privat sau comun, zonă de relaxare şi alte facilitaţi
Carol este IT-st, iar compania la care lucrează încă nu a reluat activitatea la birou. El preferă să nu lucreze de acasă, ci să vină într-un spaţiu de co-working. Spune că îi place atât de mult încât vrea să rămână să lucreze aici şi când compania lui va reveni la birou, dacă superiorii îl vor lăsa.
Advertisment
Poate acasă te-ai plictisit, nu ai imprimantă şi alte lucruri utile sau sunt factori care te distrag de la treabă. Poţi să plăteşti abonament lunar sau zilnic la un spaţiu de co-working. În costul abonamentului sunt incluse cafeaua, apa, ceaiul şi fructele. Într-un astfel de spaţiu vei găsi atât birouri private, cât şi zone comune de lucru, bucătărie, săli de întâlniri şi zone de relaxare.
Inainea stării de urgenţă chiar şi 450 de persoane lucrau lunar într-un astfel de spaţiu
Recomandări
Am observat că am o productivitate sporită într-un mediu în care toată lumea este concentrată şi pot respecta mai bine work life balance-ul. Lumea respectă toate standardele impuse de autorităţi şi mă simt în siguranţă”, spune Ioan Carol Mihăilescu, angajat în domeniul IT.
„Cel mai mic abonament la noi este sau, mă rog, începe de la aproximativ 70 de euro pe lună”, a declarat Vlad Craioveanu, fondatorul unui spațiu de co-working.
Autor: Anamaria Abăluță
- Donald Tusk, premierul Poloniei, avertizează că amenințarea unui Al Treilea Război Mondial este „serioasă și reală”
- Vântul face prăpăd în România. Ce drumuri au fost închise
- Trump are arma care poate nimici armata rusă. Ce se știe despre racheta de ultimă generație
- Adrian Sârbu: Știi cum procedezi duminică, pe 24. Te duci la vot și cauți Trump pe buletin. Cu Nicu și Marcel rămâne cum am stabilit
- Intră România în Schengen din ianuarie? Momentul decisiv ar putea fi reprezentat de discuția de la Budapesta
Partenerii noștri