• Perioada de autorecenzare a fost prelungită până în 27 mai, a anunţat vineri Tudorel Andrei, preşedintele Institutului Naţional de Statistică (INS).
  • Preşedintele INS anunţă că autorecenzarea a fost un succes, până acum fiind completate online peste 8,4 milioane de chestionare.
  • Acesta a anunţat că perioada de autorecenzare, care iniţial trebuia să se termine în 15 ami, a fost prelungită până în 27 mai.

Perioada de autorecenzare a fost prelungită până în 27 mai, a anunţat vineri Tudorel Andrei, preşedintele Institutului Naţional de Statistică (INS).

Preşedintele INS anunţă că autorecenzarea a fost un succes, până acum fiind completate online peste 8,4 milioane de chestionare.

„Pe parcursul derulării autorecenzării, în general media de finalizare a chestionarelor a fost 110.000 la nivelul unei zile, cu anumite ciclicităţi pe parcursul unei săptămâni. Din fericire, în ultimele două săptămâni rezultatele au fost cu totul spectaculoase, cu o precizare că în ultima săptămână nivelul de autorecenzare a fost la peste 440.000-450.000 de chestionare finalizate”, a declarat Tudorel Andrei.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD
CE FACI AZI? ȘEDINȚĂ FOTO DE PAȘTE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA

Acesta a anunţat că perioada de autorecenzare, care iniţial trebuia să se termine în 15 ami, a fost prelungită până în 27 mai.

Cel puţin două criterii ne-au dus la analizarea unei asemenea situaţii: în primul rând interesul populaţiei şi iî al doilea rând o posibilă cale de reducere a costurilor recensământului populaţiei şi locuinţelor”, a adăugat preşedintele INS.