• Tim M., manager de investiţii din Atlanta, va lucra remote din Sălaj
  • „Nu poţi să tranzacţionezi pe bursă şi să ai grijă şi de copii”
  • Dacă alţi colegi lucrează din Caraibe sau din Asia, Tim a ales satul Jac din Sălaj pentru a munci remote

Trăiește de o viață în America, dar vorbește perfect românește și își face vacanțele într-un sat de lângă Zalău. Este consultant de investiții la una dintre cele mai mari bănci de investiții din lume, dar visează să fie profesor în satul unde s-a născut. Fă cunoștință cu Tim M., bancher din Atlanta.

La nici doi ani, Tim ajungea în Statele Unite, cu părinții.

Ai lui nu l-au lăsat să uite însă de unde a plecat. Așa se face că tânărul care sfătuiește americanii în ce să investească este cu gândul acasă, la Zălău. Bancherul la care apelează clienți cu averi de milioane de dolari a profitat că epidemia de coronavirus îl lasă să lucreze de acasă. Și a plecat din Atlanta…în Sălaj.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Tim M., manager de investiţiiâ: „Am un amic care lucrează din Caraibe, altul a plecat în Asia. Ce rost are să mă duc pe o insulă, pentru că mai mult decât orice mă interesează oamenii. E ok Maldive, dar e ok şi Zalău”

Bancherul româno-american și-a luat copiii și soția cu el la Zălău. Încearcă să împace investițiile de milioane cu trăznăile de milioane ale celor mici…

„Dacă ai copii între 0 şi 10 ani, e ceva, să nu zic catastrofal, dar e greu. E foarte greu. Vorbesc cu un client, încep să tranzacţionez pe Bursă şi vine ăsta micu să încerce să tasteze”, adaugă managerul de investiții.