• Un general rus a fost ucis în estul Ucrainei.
  • Deocamdată, Ministerul rus al Apărării nu a reacționat în acest caz.
  • Ministerul britanic al Apărării a declarat luni că Rusia pare să fi suferit pierderi semnificative.

Un general rus a fost ucis în estul Ucrainei, a anunțat duminică un jurnalist din presa de stat rusă, adăugându-se astfel la șirul de pierderi militare de rang înalt suferite de Moscova.

Raportul, publicat pe aplicația de mesagerie Telegram de către reporterul televiziunii de stat Alexander Sladkov, nu a precizat cu exactitate când și unde a fost ucis generalul-maior Roman Kutuzov, informează Al Jazeera.

Deocamdată, Ministerul rus al Apărării nu a reacționat în acest caz.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META

Forțele rusești au intensificat atacurile pentru a cuceri Sievierodonetsk, un oraș-cheie din regiunea Donbas din estul Ucrainei, pe care Moscova îl vizează după ce nu a reușit să cucerească capitala Kiev la începutul războiului, informează Reuters.

Rusia clasifică deja decesele militare ca fiind secrete de stat chiar și în vremuri de pace și nu și-a actualizat cifrele oficiale privind victimele din Ucraina din 25 martie, când a declarat că 1.351 de soldați ruși au fost uciși de la începutul campaniei sale militare la 24 februarie.

Ministerul britanic al Apărării a declarat luni că Rusia pare să fi suferit pierderi semnificative în rândul ofițerilor de rang mediu și inferior în Ucraina.