• Apple Computers a început în garajul lui Steve Jobs
  • În 1985, cei doi fondatori au părăsit compania
  • Steve Jobs a revenit ca CEO în 1997
  • Astăzi Apple valorează 2.000 de miliarde de dolari

Toată planeta suferă din cauza pandemiei, nu și Apple, care a ajuns la o valoare de piață de 2000 de miliarde de dolari! Sunt zile la care nici măcar celebrul vizionar Steve Jobs nu visa când a început compania într-un garaj.

Vrei să dai lovitura? Secretul e să începi într-un garaj. Așa a început Apple drumul către 2000 de miliarde – din garajul lui Steve Jobs. El și Steve Wozniak au înființat Apple Computers pe 1 aprilie 1976. N-a fost păcăleală, doar multe obstacole depășite. Jobs a pus bazele unor device-uri care astăzi sunt legende – laptopul iMac, player-ul iTunes sau iPod. Design-ul Apple era inovator, Jobs spunea că un computer nu trebuie să fie pătrat și că merită să fie sexy. Azi, valoarea Apple este la 2000 de miliarde și, ca să-ți faci o idee, PIB-ul României este doar 240 miliarde dolari. Valoarea Apple a crescut astronomic din 2007, când celebrul iPhone-ul a fost lansat.

Trei lucruri: un iPod cu ecran mare și control tactil, un telefon mobil revoluționar și un device de comunicare pe internet. Nu sunt trei device-uri separate, e un singur device.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC