• Cameron Diaz își amintește că a fost folosită pe post de catâr pentru a transporta droguri” în anii 1990, cu doar câteva săptămâni înainte ca succesul ei de actriță să ia avânt cu un rol principal feminin în superproducția de comedie-fantastică The Mask”, a relatat ziarul Daily Mail”.
  • Acest lucru vine în contextul în care actrița în vârstă de 49 de ani se pregătește să revină pe marele ecran după o pauză de opt ani, pregătindu-se să joace alături de Jamie Foxx în comedia numită Back in Action”.
  • La începutul carierei sale, actrița a fost model la Paris, iar apoi a acceptat o slujbă pe post de catâr care duce droguri în Maroc”.

Cameron Diaz își amintește că a fost folosită pe post de catâr pentru a transporta droguri” în anii 1990, cu doar câteva săptămâni înainte ca succesul ei de actriță să ia avânt cu un rol principal feminin în superproducția de comedie-fantastică The Mask”, a relatat ziarul Daily Mail”.

Acest lucru vine în contextul în care actrița în vârstă de 49 de ani se pregătește să revină pe marele ecran după o pauză de opt ani, pregătindu-se să joace alături de Jamie Foxx în comedia numită Back in Action”.

La începutul carierei sale, actrița a fost model la Paris, iar apoi a acceptat o slujbă pe post de catâr care duce droguri în Maroc”.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

În podcastul Second Life, Cameron explică faptul că a strâns suficienți bani pentru a se muta la Paris și a lucra ca model, dar nu a avut noroc în găsirea unui loc de muncă acolo.

Ea îi explică gazdei podcastului Hilary Kerr: Am stat acolo un an întreg și nu am lucrat nici o zi. Nu puteam să-mi găsesc un loc de muncă ca să-mi salvez viața. Apoi am primit o slujbă, dar cred că eram un catâr care transporta droguri în Maroc, jur pe Dumnezeu.”

Cameron recunoaște că nu a știut că are asupra sa substanțe interzise până când nu a ajuns la aeroport, iar când a aflat a intrat în panică.

Acest lucru s-a întâmplat la începutul anilor ’90, când i s-a dat o valiză încuiată care conținea costumele” ei.

Scăpând de o condamnare de cel puțin zece ani pentru trafic de droguri, Cameron a lăsat valiza oficialilor atunci când s-a întors în Franța, menționând că aceasta a fost prima și ultima sa slujbă la Paris.

Dar, după o evadare norocoasă, Cameron are în sfârșit marea ei șansă în Los Angeles, este abordată de un agent de casting care caută o femeie care poate face senzație”.