• Viitoarea serie documentară The Diana Investigations” de pe Discovery+ dezvăluie noi detalii șocante despre moartea tragică a Prințesei Diana într-un accident de mașină în 1997.
  • Regretata prințesă de Wales a prezis că va muri într-un accident de mașină cu doi ani înainte de cumplitul accident din Paris care i-a curmat viața.
  • Dezvăluirea șocantă a fost facută într-o scurtă avanpremieră a viitorului documentar în patru părți de pe Discovery+, a cărui premieră a fost pe 18 august.

Viitoarea serie documentară The Diana Investigations” de pe Discovery+ dezvăluie noi detalii șocante despre moartea tragică a Prințesei Diana într-un accident de mașină în 1997.

Regretata prințesă de Wales a prezis că va muri într-un accident de mașină cu doi ani înainte de cumplitul accident din Paris care i-a curmat viața.

Dezvăluirea șocantă a fost facută într-o scurtă avanpremieră a viitorului documentar format din patru părți de pe Discovery+, a cărui premieră a fost pe 18 august.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

Seria de documentare include detalii despre nota lui Michonne”, un memoriu pe care avocatul ei, Victor Michonne l-a făcut cu privire la preocupările sale, relatează Daily Beast.

În octombrie 1995, Diana a solicitat o întâlnire privată cu consilierul său juridic personal, Michonne, pentru a-i povesti ceva ce i s-a întâmplat”. Michon a înregistrat cu minuțiozitate conversația lor, în timpul căreia Diane a spus că surse de încredere”, pe care nu a vrut să le numească, au informat-o că este posibil să fi înscenat un accident de mașină”. Se pare că Diana a prezis că fie va muri, fie va fi grav rănită”.

La 31 august 1997, Diana împreună cu partenerul ei Dodi Al-Fayed și șoferul lor, Henri Paul au murit după ce Henri a intrat cu Mercedesul lor într-un stâlp cu 65 km/h în tunelul Pont de l’Alma din Paris. Paul se afla sub influența alcoolului și a medicamentelor eliberate pe bază de rețetă, în timp ce încerca să scape de paparazzi care îi urmăreau pe motociclete.