• Utilizatorii Netflix numesc cel mai recent documentar despre crime reale „unul dintre cele mai înspăimântătoare lucruri” pe care le-au vizionat vreodată.
  • Documentarul este regizat de Skye Borgman, care a regizat anterior filmul Abducted in Plain Sight din 2017 pentru serviciul de streaming.
  • Girl in the Picture a fost lăudat de telespectatori, trimițându-l în fruntea clasamentului celor mai vizionate filme de pe streamer.

Utilizatorii Netflix numesc cel mai recent documentar despre crime reale „unul dintre cele mai înspăimântătoare lucruri” pe care le-au vizionat vreodată.

Documentarul, intitulat „Girl in the Picture” (Fata din imagine), a tulburat telespectatorii încă de la adăugarea sa la serviciul de streaming la începutul acestei săptămâni, scrie Independent.

Acesta spune povestea unei tinere mame a cărei moarte tragică este urmată de răpirea fiului ei, evenimente care deschid un mister care se întinde pe parcursul a zeci de ani.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ

Documentarul este regizat de Skye Borgman, care a regizat anterior filmul Abducted in Plain Sight din 2017 pentru serviciul de streaming. Filmul se bazează pe lucrările lui Matt Birkbeck, A Beautiful Child și Finding Sharon, jurnalistul de investigație fiind aclamat drept eroul necunoscut al filmului.



Sinopsisul de la Netflix sună astfel: „În acest documentar, o femeie găsită pe moarte pe marginea unui drum lasă în urmă un fiu, un bărbat care pretinde că este soțul ei și un mister care se desfășoară ca un coșmar.”

„Girl in the Picture”a fost lăudat de telespectatori, trimițându-l în fruntea clasamentului celor mai vizionate filme de pe streamer.

Cu toate acestea, mulți s-au simțit „îngroziți” de evenimentele sale, un telespectator numindu-l unul dintre cele mai „dezastruoase documentare polițiste” din toate timpurile.

„Girl in the Picture de pe Netflix este absolut unul dintre cele mai îngrozitoare, bolnave și înspăimântătoare lucruri pe care le-am urmărit”, a scris o persoană, adăugând: „Nu mai am cuvinte.”

Un alt telespectator a spus: „Am urmărit multe documentare polițiste deocheate, dar „Girl in the Picture” de pe Netflix a reușit să mă țină șocată și îngrozită pe tot parcursul filmului.”

„Girl in the Picture de la Netflix este unul dintre cele mai devastatoare cazuri de crime reale pe care le-am auzit vreodată”, a mai adăugat un fan.