• Tânăra de 19 ani a primit comentarii pline de ură de la oameni care o critică pentru că a făcut dragoste cu 156 de persoane, iar ea a răspuns detaliind unde și-a întâlnit partenerii de amor de când a început să fie activă pe OnlyFans.
  • Tânăra, care postează videoclipuri pe TikTok cu numele BabysitterHomeAlone, a început să facă conținuturi picante când a împlinit 18 ani.
  • Modelul OnlyFans ripostează după ce a fost numită murdară” pentru că s-a culcat cu 156 de bărbați.

Tânăra de 19 ani a primit comentarii pline de ură de la oameni care o critică pentru că a făcut dragoste cu 156 de bărbați, iar ea a răspuns detaliind unde și-a întâlnit partenerii de amor de când a început să fie activă pe OnlyFans.

Tânăra, care postează videoclipuri pe TikTok cu numele BabysitterHomeAlone, a început să facă conținuturi picante când a împlinit 18 ani.

Modelul OnlyFans ripostează după ce a fost numită murdară” pentru că s-a culcat cu 156 de bărbați.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
CUM ARATĂ SECURITATEA JO?

Trei milioane de bărbați în lume, dar eu sunt murdară” pentru că m-am culcat cu peste 100 de bărbați.”

Bărbații au fost curioși și au tachinat-o pentru că își ține evidența recordului de sex.

Cine mai întreabă asta? Noi ar trebui să ținem evidența?”, a spus unul, în timp ce altul a întrebat: „156 este un numar masiv și nesănătos, a fost chiar plăcut pentru tine asta?”

Alții au fost impresionați și au întrebat-o cum de s-a culcat cu 156 de persoane când era atât de tânără.

Ca să punem asta în perspectivă, asta înseamnă trei autobuze școlare pline”, a adăugat o persoană.

Tânăra de 19 ani a ripostat cu un videoclip în care enumeră unde a cunoscut persoanele – dezvăluind că majoritatea erau din liceul ei.

Unii erau prieteni ai unor persoane cu care a făcut sex, iar pe câțiva dintre ei i-a cunoscut prin intermediul aplicațiilor de dating precum Hinge, Tinder și Bumble.

A dat chiar și un bacșiș, economisind: Când vrea să-ți ia virginitatea, spune-i întotdeauna că e prima dată și să aibă de fapt 156 de corpuri.”

Pe profilul ei de TikTok a spus că a câștigat doar 17 dolari în prima lună în care a început ca model OnlyFans, dar acum se simte norocoasă lăudându-se cu faptul că acum câștigă 10.000 de dolari.