Nu este o rochie, este simbolul independenței!

De obicei, basmul se termină cu fata care se căsătorește cu prințul. Dar a mea a început de îndată ce căsătoria s-a încheiat” , a glumit celebra Diane von Furstenberg. Se pare că un divorț nu este o tragedie, și se mai spune despre femei, că sunt mai fericite după divorț decât bărbații.

Obținerea independenței după încheierea căsătoriei cu Prințul von Furstenberg, a determinat-o pe Diane să se reinventeze prin design, moda care urma să îi aducă cele mai mari satisfacții și împliniri din viață.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

De îndată ce s-a relocat în New York în anii 1970 cu o valiză plină de rochii din jerse, Diane von Furstenberg a fost încurajată și susținută de editorul Vogue, Diana Vreeland. Astfel a făcut istorie și a devenit faimoasă pentru un model de rochie creat în 1974, care a amprentat veșnic lumea modei.

Conceptul era versatil, potrivit pentru orice tip de corp, feminin, cu un aer elegant și emana genul de încredere care a definit noua femeie independentă a anilor ’70 și ’80. Rochia petrecută a fost un simbol al noului sentiment de independență al lui von Furstenberg și a fost o modalitate prin care a insuflat această calitate și altor femei. Rochia a fost vândută în milioane de exemplare și a ocupat un loc important în garderoba tuturor femeilor.

După lupta cu cancerul de la mijlocul anilor ’90, creatoarea a revenit pe scena modei și a continuat să reitereze în colecțiile sale tiparul de rochie care a făcut-o celebră.

Dacă porți o rochie von Furstenberg, înseamnă că ai ales forma supremă a sofisticării! Fără nicio urmă de îndoială, rochia petrecută este sinonimă cu numele Diane von Furstenberg, și cu toate femeile independente!