• Dacă ești adolescentă, cu siguranță și accesorizarea și machiajul sunt în atenția ta, însă ai grijă să nu exagerezi.
  • Bianca Bojan, consultant de imagine, crede că decența și stilul clasic sunt cheia.
  • George Enache, Art Director Aleph News, spune că părinții ar trebui să le gândească o garderobă pentru școală și una pentru timpul liber.

De astăzi, nu-ți mai stă gândul doar la cum să te îmbraci când ieși cu prietenii sau când ai date cu persoana pe care o placi. Ai în minte și veșnica întrebarea – Ce ținută port azi la liceu? Cu haine lejere, oversize și blugi largi nu ai cum să greșești.

„O pereche de jeans cu un croi actual, combinată cu un top care poate fi T-Shirt Oversized sau Regularat Fit. La acest top poate fi un hoodie sau un jumper și o jachetă deasupra. Poate fi o idee de ținută, ținută care are destul de multe variante stilistice”, a explicat George Enache, Art Director la Aleph News.

Dacă ești adolescentă, cu siguranță și accesorizarea și machiajul sunt în atenția ta, însă ai grijă să nu exagerezi.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN

„Accesorizarea poate să scoată ținuta din anonimat, cu condiția să nu arate totuși prea îndrăzneț. Adolescentele trebuie să înțeleagă că un look cât mai natural subliniază cel mai bine frumusețea unei fețe care emană tinerețe”, a spus George Enache, Art Director la Aleph News.

Alegerea parfumului, element-cheie pentru ținuta ta

Bianca Bojan, consultant de imagine, crede că decența și stilul clasic sunt cheia, iar alegerea parfumului este la fel de importantă. Acum că a venit toamna, uită
de parfumurile florale fructate și fă-le loc celor lemnoase.

„Să păstreze piesele extravagante, topurile fără mâneci, blugii foarte rupți, rochiile mini pentru timpul liber. Putem alege niște parfumuri mai grele, cu arome de genul celor lemnoase, condimentate, mosc”, a explicat Bianca Bojan, consultant imagine, la Aleph News.

Cum se pot implica părinții pentru a alege ținutele copiilor?

Totuși, nu e un secret, adolescenții vor să epateze și să fie în centrul atenției mai ales prin alegerile vestimentare, iar din acest motiv au tendința de a exagera cu outfiturile. George Enache, Art Director Aleph News, spune că părinții ar trebui să le gândească o garderobă pentru școală și una pentru timpul liber.

„Părinții joacă un rol foarte important, respectiv ei trebuie să le explice copiilor că ținutele se construiesc în funcție de context, iar la școală este nevoie de bun simț și decență. Părinții nu trebuie să le impună adolescenților cu ce să se îmbrace. Părinții, mai degrabă, au rolul de a-i ghida și să îi lase să se exprime liber din punct de vedere vestimentar, dar potrivit orelor de curs”, a detaliat George Enache, Art Director la Aleph News.

Citește și: