• Sarah Collins spune că, în ultimul deceniu, a făcut sex cu soțul ei o dată la doi ani.
  • Acum se învinovățește pentru faptul că acesta, a înșelat-o.
  • Faceți cunoștință cu femeia care spune că este vina ei că soțul a înșelat-o… pentru că a fost de acord să facă sex cu el doar o dată la doi ani.

O femeie a descoperit că soțul ei avea o aventură și se învinovățește pentru că a fost de acord să facă sex cu el doar o dată la doi ani. Sara Collins a declarat că se consideră vinovată pentru că fostul ei soț, Graham, a avut o aventură. Ar fi făcut sex doar o dată la doi ani în ultimul deceniu petrecut împreună.

Sara Collins a descoperit că soțul ei de 28 de ani și tatăl celor trei copii ai lor o înșela după ce a văzut un comentariu la o postare a acestuia pe Instagram. În iulie 2019, soțul Sarei, Graham, a încărcat o fotografie cu o farfurie goală după ce a terminat un mic dejun vegan la o cafenea locală. El a pus ca titlu al pozei „yummy”.

Nu a fost nici un semnal de alarmă, dar ceea ce a stârnit interesul Sarei a fost comentariul unei femei care a spus „da, a fost delicios”. Curiozitatea a pus stăpânire pe ea și a decis să cerceteze. A găsit nenumărate fotografii cu femeia și soțul ei împreună, în mod clar îndrăgostiți.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Ea și-a confruntat imediat soțul, iar acesta a recunoscut că se vedea cu cealaltă femeie de patru luni. Acesta a adăugat că dorm împreună și că nu a fost niciodată mai fericit.

Mama a trei copii spune că a fost umilită și distrusă de mărturisirea lui. Dar ea spune că în mare parte se învinovățește. „Am pierdut numărul de câte ori i-am respins avansurile sexuale, i-am închis ușa dormitorului meu și am închis orice conversație în jurul vieții noastre amoroase.”, a declarat femeie pentru Daily Mail.

„Graham și cu mine nu făceam dragoste decât o dată la doi ani, și dormisem împreuna de cinci ori în deceniul precedent.”

Cei doi erau căsătoriți de 28 de ani, iar Sara credea că au avut o căsnicie perfectă, construită atât pe iubire, cât și pe respect, așa că lipsa de contactului intim nu a contat. Ea a dezvăluit că la începutul căsniciei nu era neobișnuit ca ei să sară între cearceafuri de mai multe ori pe zi.

Dar după cel de-al treilea copil al lor, care a fost adus pe lume printr-o cezariană de urgență, lăsând-o pe Sara cu o „cicatrice urâtă” și luptându-se să piardă din kilogramele pe care le avea la naștere, sexul a dispărut rapid.

„El tot încerca să fie afectuos și să inițieze sexul, dar eu îl respingeam destul de brutal. Nu-mi pot imagina cum trebuie să se fi simțit acea respingere de rutină, dar eu chiar nu puteam suporta gândul acesta”, a spus Sara. La un moment dat, ea a sugerat chiar să încerce o relație deschisă în încercarea de a evita să facă sex, dar la scurt timp după aceea a descoperit că aventura avea loc chiar sub nasul ei.