Felix Damian, Petronela Axinte și invitatul special pe Valentin Urziceanu, regizor, fondator al Festivalului Internațional de Film de Animație – ABIFF.

  • Interviurile de angajare sunt filme SF. Cine minte mai tare și care sunt secretele cele mai ascunse din Războiul Resurselor Umane.
  • YouTube-ul nu mai e chiar pentru oricine. Cea mai mare platforma video le cere diplomă de medic celor care vor să dea indicații despre sănătate pe platforma lor.
  • Zelenski a găsit o nouă metoda prin care să le atragă atenția ucrainenilor ca țara lor suferă de energie. Și-a facut filmuletul zilnic pe intuneric. Are un mesaj si pentru rusi: „uite ce dronă v-am dărâmat”.
  • Mai danezi decât danezii. Economia României crește, dar nu datorită oamenilor – Cresc afacerile în care exportăm câini și pisici în Suedia, Norvegia și Danemarca.
  • La câteva ore după ce a dat 44 de miliarde de dolari pe Twitter, Musk a dat afară primii doi directori. E așteptat momentul în care îi deblochează și contul lui Trump. De azi poate să posteze din nou pe Twitter și Kanye West, cel care a fost suspendat pentru comportament rasist și antisemit.
  • Protestele activiștilor care se plâng că planetă se imbolnăvește au depășit o nouă limită. În săptămâna cea mai activă – apogeul l-a întâlnit ieri un extremist care s-a lipit cu capul de tabloul „Față Cu Cercel de Perlă”, al lui Vermeer.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
UNDE SUNT INVESTIȚIILE LUI CIOLACU?