• Există o serie de semne care îți vor spune care sunt abilitățile unui bărbat, astfel încât să poți detecta semnalele de alarmă încă de la început și să eviți momentele stânjenitoare.
  • Iată cum îți dai seama dacă un bărbat este bun la pat.
  • Cel care știe cum să își miște corpul pe ringul de dans, se descurcă bine și în timpul sexului.

Există o serie de semne care îți vor spune care sunt abilitățile unui bărbat, astfel încât să poți detecta semnalele de alarmă încă de la început și să eviți momentele stânjenitoare.

Fără vulgarități și prostii inutile: Calitatea unui bun amant include și felul de a vorbi. Un bărbat nu va accentua conversația cu subiecte de intimitate și nu va întreba despre atitudinea ta față de sex, ci va fi mândru de victoriile din trecut. El este interesat de viața și faptele unei femei, de hobby-urile și viziunile ei asupra vieții. Povestește cu entuziasm, lăsând de bunăvoie loc interlocutorului pentru dialog. Cu un astfel de om este interesant să vorbești, să mănânci și să faci sex. El nu va lăsa loc de plictiseală, atât la masă, cât și în pat.

Regele basmelor: De cele mai multe ori, victoriile lor pe frontul amoros sunt lăudate de bărbați slabi care nu au reușit să satisfacă femeile în pat. Iubitul ideal este un model de mister, punctualitate și politețe. Nu-și va permite niciodată prefăcătorie și înșelăciune atunci când comunică, mai ales comparându-și partenera cu alte femei pe care le-a avut înainte.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI

Sărutul: Dacă îți place felul în care sărută, cel mai probabil îți va plăcea și sexul cu această persoană. La urma urmei, sărutul și orice alt preludiu nu sunt mai puțin importante decât intimitatea în sine. Iar din ele îți poți da seama imediat ce te așteaptă în continuare.

Atingerea corectă: Un amant bun, înainte de a fi cu tine în dormitor, îți va arăta că știe cum să se comporte cu femeile. Nu va fi nevoie să te roage să te ia de mână sau să te îmbrățișeze din nou. Știe când, ce și, cel mai important, cum să o facă.

Cuvântul „nu”: I-ai cerut să nu mai facă ceva pentru că nu-ți place, dar el continuă? Asta înseamnă că nu te respectă pe tine și nici dorințele tale când vine vorba de sex. De fapt, abilitatea de comunicare în pat este foarte importantă și în cazul în care bărbatul nu-ți respectă părerea, totul este sortit eșecului.

Pas de dans: Cel care știe cum să își miște corpul pe ringul de dans, se descurcă bine și în timpul sexului. Așadar, invită-ți potențialul partener la club și vezi ce va face acesta. Urmărește-i cu atenție fiecare mișcare.

Un bun simț al umorului: Capacitatea de a glumi vorbește nu numai de o inteligență ridicată, ci și de bune abilități amoroase. Un astfel de bărbat este încrezător în sine și în abilitățile sale în ceea ce privește sexul. Știe cum să facă o impresie bună unei femei, ceea ce înseamnă că, probabil, știe cum să se poarte cu o femeie în pat, astfel încât aceasta să aibă parte de plăcere maximă.

Contactul vizual: Dacă un bărbat îți poate capta atenția cu o privire profundă, înseamnă că poate face minuni și în pat. Dar unul care evită contactul vizual (și în general pare nervos) nu te va surprinde cu nimic bun. Fie și numai pentru că nu se poate relaxa. Iar acest lucru condamnă procesul la un eșec inevitabil.