• Mario Camora are 338 de meciuri pentru CFR, cu care a câștigat 4 titluri în România
  • Islanda – România se joacă pe 8 octombrie la Reykjavik
  • Mirel Rădoi e neînvins pe banca naționalei României

Mario Camora și-a luat cetățenie română și așteaptă convocarea lui Rădoi la naționala României. Nu toți suporterii sunt de acord cu convocarea lui Camora și în general a străinilor la naționala României. Este vorba de un grup foarte naționalist, Uniți Sub Tricolor, care susține că venirea lui Camora la naționala lui Hagi, Popescu sau Dobrin ar fi o blasfimie.

În direct de la Cluj de unde joacă Mario Camora este colega noastra Raisa, care ne spune mai multe.

„După cum îi spune și numele, o echipă națională trebuie compusă din jucători nativi ai țării pe care aceștia o reprezintă, altfel, dacă ar îngloba și jucători străini, s-ar putea numi fără echivoc ‘echipă internațională’.”, se arată în comunicatul celor de Uniți Sub Tricolor.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Camora l-a supărat și pe Rădoi pentru că a cântat imnul la o emisiune TV. Selecționerul admite însă că experiența lui Camora ar fi bună în barajul cu Islanda pentru EURO.

„Eu l-am văzut la un post de televiziune unde a început să cânte imnul, asta înseamnă că data viitoare îl vom vedea că spune că e titular deja și lucrurile astea nu-mi plac. Deocamdată nu a venit la echipa națională”, a spus Mirel Rădoi, la PRO X.