• Murs a spus că a înțeles că atunci când vezi ceva scris poate părea mult mai rău.
  • Melodia a fost criticată pe rețelele de socializare pentru versurile care par să critice o persoană iubită pentru că bea prea mult alcool.
  • El a adăugat: Când asculți cântecul și înțelegi ce fel de artist sunt eu, a fost mai mult într-un mod obraznic și amuzant. Dacă ar fi fost cineva pe care aș fi crezut că s-ar fi simțit ofensat de ea, ar fi fost probabil Amelia, dacă ar fi crezut că este vorba despre ea, dar de fapt nu era așa. Mergem mai departe.”

Olly Murs a declarat că nu i-a venit să creadă” reacțiile de respingere pe care le-a primit pentru versurile de pe ultima sa piesă I Hate You When You’re Drunk, pe care fanii le-au catalogat drept controlatoare.

Melodia a fost criticată pe rețelele de socializare pentru versurile care par să critice o persoană iubită pentru că bea prea mult alcool, utilizatorii online făcând o legătură cu logodnica sa Amelia Tank.

Majoritatea ascultătorilor au contestat versurile de genul: Dansezi pe mese, nu vezi / Că arăți ca un dezastru și cânți Whitney whoa / Oh, te urăsc, te urăsc, te urăsc, te urăsc, te urăsc când ești beat”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
MERGI LA CELE MAI SCUMPE RESTAURANTE DIN UE

Cântărețul și compozitorul Murs, în vârstă de 38 de ani, a fost rugat să răspundă criticilor în cadrul emisiunii BBC Breakfast cu gazdele Sally Nugent și Jon Kay de marți. El a spus: Este evident supărător să mă gândesc că oamenii au luat-o în acest fel, pentru că nu a fost această intenție. A fost un cântec cu care m-am identificat cu adevărat în studio.

La începutul lunii ianuarie, mi-am propus de Anul Nou să nu beau timp de un an. Așa că am ieșit cu prietenii mei, cu familia mea, (gândindu-mă) Te urăsc când ești beat. Nu a fost niciodată vorba despre Amelia sau despre altcineva, a fost doar un cântec cu care ne-am identificat cu adevărat în acel moment. Așa că, pentru ca oamenii să o ia în acest fel, am fost foarte supărat de asta.

Nu-mi venea să cred că oamenii au luat-o așa, ceea ce este păcat, pentru că eu cred că melodia este foarte bună.” Murs a spus că a înțeles că atunci când vezi ceva scris poate părea mult mai rău”.

El a adăugat: Când asculți cântecul și înțelegi ce fel de artist sunt eu, a fost mai mult într-un mod obraznic și amuzant. Dacă ar fi fost cineva pe care aș fi crezut că s-ar fi simțit ofensat de ea, ar fi fost probabil Amelia, dacă ar fi crezut că este vorba despre ea, dar de fapt nu era așa. Mergem mai departe.”

Murs a spus că și-a respectat rezoluția de Anul Nou, care l-a făcut să fie mai conștient” de corpul său, dar că va bea din nou anul viitor.